...
  21 / 01 / 2020

IMM en Passe Partout, IMMens succesvol

Een dikke dikke merci weeral aan alle klanten en sympathisanten, over de hele wereld, die onze stand op de meubelbeurs van Keulen bezochten. Our story continues… en daar zijn we bij Passe Partout zo blij mee!

De groei die we kenden in 2019 en die we ook bekend maakten na de recente beurs in Brussel, zet zich voort. In tegenstelling tot de berichtgeving dat IMM Keulen minder bezoekers heeft gehad dan de vorige jaren, hadden wij op onze stand net méér bezoekers. Interieurliefhebbers, gepassioneerde meubelhandelaren en al onze sympathieke klanten wisten ons talrijk te vinden. Het was voor heel ons team een gezellige drukte en daar houden we van.

Naast de voor ons gekende markten, was er ook bijzonder veel interesse uit USA, Israël, Zuid-Korea, Libanon, China, Dubay, de Scandinavische landen, enz. De allernieuwste modellen vielen bij hen uitzonderlijk goed in de smaak. Het nonchalante nieuwe model Sultan was één van de grote publiekstrekkers. Ook onze nieuwe stoffen en kleuren kregen de aandacht die ze verdienden.

De beursstand was mede een succes door de samenwerking met onze fantastische partners. Ze verdienen hierbij ook een grote dankjewel. Haans Lifestyle heeft voor ons de stand weer gepimpt met zijn unieke lampen en decoratie. Op die manier ging het plaatje helemaal kloppen. Voor de groene toets zorgde Jasaco met de mooie dito planten en door de zijdezachte geursensatie van Scense Company werd het helemaal top.

Kortom, het ganse Passe Partout team start 2020 dankbaar succesvol en hoopt op dit elan verder te kunnen gaan in de komende tijd. Wij zitten alvast boordevol adrenaline en energie!