...
  26 / 11 / 2019

Low Dining, High Wining @Brussels Furniture Fair

De 22e deelname van Passe Partout aan de Meubelbeurs van Brussel was wederom een groot succes. Met heel ons team kunnen we niet anders dan laaiend enthousiast zijn over de opkomst en de resultaten.

Nu de rust in onze organisatie weer een beetje is wedergekeerd geven we jullie graag mee waarover wij nu nog napraten.

22 jaar trouw op post is voor ons als bedrijf een hele tijd, maar wist je dat het ook voor Dirk en zelfs voor collega Ruud de 22e deelname was? Buiten het feit dat zij zich onterecht oud beginnen te voelen bij die gedachte, is het toch maar een prestatie die ze ook als persoon hebben neergezet. Daar hebben we toch wel eens een glaasje op gedronken.

De bezoekers reageerden heel enthousiast op de nieuwe stand, en dat deed ons veel plezier na al het overleg, schetsen, denkwerk en hard labeur van de afgelopen maanden. Er kwam veel volk naar onze stand en net zoals vorig jaar kreeg het concept ‘low dining’ veel aandacht. Ook in de categorie ‘Outdoor’ werd dit concept met gejuich onthaald.

Vandaag nemen we graag even de tijd om alle bezoekers oprecht te bedanken, want dankzij jullie allemaal konden wij met Passe Partout de beurs afsluiten als ‘beste jaar ooit’ en daar zijn we best fier op. Bescheiden maar zeker is dat een mooie bevestiging, een kers op onze taart.