...
  30 / 01 / 2020

Ontmoet de makers

Stap eens binnen bij een fabrikant in De Woonindustrie.
Stap eens binnen bij Passe Partout en ontmoet de makers.

Gebeten door interieur? Gepassioneerd door nieuwe trends? Wat maakt een interieur inspirerend? Hoe ga je om met kleurgebruik, met symmetrie?

Wel, 2 x per jaar opent De Woonindustrie in Nederland (Nieuwegein) de deuren voor iedereen! En anno 2020 is dat op zondag 9 februari a.s.

De Woonindustrie heeft een inspirerend programma samengesteld! De special guest is Martien Meiland. Martien zal driemaal een presentatie geven (op z’n Martiens!) met zijn visie op interieurs. Martien is interieurstylist van beroep en vanuit zijn praktijkervaring heeft hij veel bijzondere tips te delen. Naast het hoofdprogramma zijn er ook tal van stylisten bereid om persoonlijk stylingadvies te geven.

Het hele jaar door is elke maandag De Woonindustrie te Nieuwegein een ontmoetingsplek voor innoverende en inspirerende merken, fabrikanten, producenten en retailers. Het is dé plek waar professionals elkaar ontmoeten.

Als Belgische bedenker/fabrikant is Passe Partout reeds lange tijd een vaste waarde in Nieuwegein, waar we op ons vast stekje onze klanten en gegadigden met enthousiasme ontvangen. Het hele jaar door heeft Passe Partout hier een vaste showroom. Door het grote succes op de Nederlandse markt is het ook een onmisbare stek geworden voor de Nederlandse collega’s, al zijn er ook steeds meer Belgische, Franse en Duitse klanten die naar Nieuwegein komen afzakken.

Tijdens de consumentendag op 9 februari en de vakbeurs die doorgaat van 9 tot 12 februari a.s. worden weer vele nieuwe modellen getoond. En er zijn toch een aantal niet te missen modellen bij, die eerder dit jaar al op onvoorzien succes konden rekenen in Keulen.

Wij bij Passe Partout hebben eventueel een beperkt aantal GRATIS entree kaarten. Laat ons weten waarom je vindt dat jij erbij moet zijn, en misschien is één van die kaarten wel voor jou.

U wordt zonder twijfel warm ontvangen zodat u aan den lijve kan ondervinden waar Passe Partout voor staat. Enjoy life, enjoy your sofa, enjoy Passe Partout!