...
  04 / 09 / 2020

Haans Lifestyle en Passe Partout

Haans Lifestyle en Passe Partout tonen vernieuwde showrooms tijdens VAKdagen

Bron: Wonen 360, dagelijks woonmagazine NL

Haans Lifestyle en Passe Partout hebben al jarenlang een ijzersterke samenwerking op het gebied van wonen. De perfecte combinatie van Passe Partout als leverancier van eigen Europese meubelen en de prachtige Woontextiel, Verlichting, Kleinmeubelen, Windlichten en Decoraties van Haans Lifestyle. De twee bedrijven vullen elkaar hier naadloos aan. Passie, energie, eigentijds en sfeervol zijn eigenschappen die bij beide bedrijven hoog in vaandel staan. Synergie is hier dan ook meer dan toepasselijk. De samenwerking geldt niet alleen op beurzen en in de dagelijkse klantcontacten. Ook In Nieuwegein op De Woonindustrie zijn de producten van Haans Lifestyle een perfecte aanvulling voor de Home Stories van Passe Partout.

SOME PEOPLE LOOK FOR A BEAUTIFUL PLACE, OTHERS MAKE A PLACE BEAUTIFUL
Met een grote passie en liefde voor handwerk, vakmanschap, natuurlijke materialen en details biedt Haans Lifestyle al jaren een compleet assortiment woonaccessoires voor ieder interieur. Haans Lifestyle richt zich op o.a. Woontextiel, Verlichting, Kleinmeubelen, Windlichten en Decoraties onder het eigen merk Initials en als distibuteur van Schema en Industria.

ENJOY LIFE, ENJOY YOUR SOFA, ENJOY PASSE PARTOUT
Deze slogan is ontstaan bij de start van Passe Partout in 1998 en hoe meer het verhaal van Passe Partout wordt uitgeschreven, hoe meer waarde deze slogan eigenlijk krijgt. Met een gepassioneerd team en boordevol energie staan ze elke dag paraat. “Onze missie is om onze passie te kunnen doorgeven aan onze klanten, die het dan weer door vertellen aan hun klanten. En onze missie is pas geslaagd als die eindklant vol passie kan vertellen over zijn aankoop van een product uit onze collectie.”

Het hele jaar door hebben Haans Lifestyle en Passe Partout hun vaste showrooms in de Woonindustrie. Professionals worden warm ontvangen en kunnen aan den lijve ondervinden waar deze beide bedrijven voor staan. De showroom van Haans Lifestyle heeft er sinds kort zelfs een aantal m2 bijgekregen.

2020|2021
2020 kende reeds een mooie start. Een succesvolle meubelbeurs in Keulen en een fantastische huisshow in Antwerpen waar de nieuwe collecties getoond werden. Ook de komende DWI VAKdagen is voor Haans Lifestyle hét moment om nog meer vernieuwingen binnen de collecties te laten zien. De grootste veranderingen zien we terug in onze collecties Woontextiel en Kleinmeubelen. “Onze visie op woontextiel hebben we aangepast. Waar we eerst een aantal modellen hadden in heel veel kleuren, zijn we dit gaan omturnen naar een veel breder assortiment aan stoffen en varianten in een aantal kleurtonen. Ook is de productie van sommige kussens lokaal, waardoor we flexibeler zijn in volumes en beschikbaarheid.”

Binnen de Kleinmeubelen heeft Haans Lifestyle een goede basis staan met de mat zwarte collectie, waardoor er ruimte is gekomen voor een hele nieuwe ‘Gold’ lijn. Ook de gebruiksmogelijkheden groeien. “Veel van onze items lenen zich er goed voor om steeds op een andere manier te worden gebruikt. Durf er creatief mee om te gaan, je zult versteld staan van de mogelijkheden.”

COLLECTIEBOEK
Last but not least is er ook weer een nieuw exemplaar van het vertrouwde Passe Partout coffee table book uitgekomen, waarin de totale jaarcollectie te bewonderen is. Het nieuwe collectieboek van Haans Lifestyle ligt nu nog bij de drukker maar zal tijdens de beurs gepresenteerd worden. “We laten een duidelijke verhaallijn met overzichtelijke collecties zien.” Menig professional én particulier laten zich door beide boeken inspireren.

Ervaar de beleving van Home Stories van HAANS Lifestyle en Passe Partout zelf en bezoek ons tijdens de Woonindustrie VAKdagen op 13, 14, 15, 21 en 22 september (online voorregistratie verplicht). We zien je graag!