...
  05 / 04 / 2018

Interior business magazine “16 uur in Budapest”

Door Rieneke Kok: In de aanloop naar de huisshow van Passe Partout begin juni vloog ik samen met eigenaar Dirk Steenbeke en met mijn collega Richard naar Budapest voor een kijkje in de keuken. Vanuit Budapest trokken we naar Salgótarján om samen de fabrieken te bezoeken. Ter plekke legde Dirk een laatste hand aan de nieuwe modellen die tijdens de huisshow in Antwerpen zijn voorgesteld aan de markt. Door onweersbuiten en vertraging waren we slechts 16 uur in Hongarije. Kort, maar zeker voldoende voor een goede indruk van de productie van zo’n 2000 zitplaatsen per dag.

In de aanloop naar de huisshow van Passe Partout begin juni vloog ik samen met eigenaar Dirk Steenbeke en met  mijn collega Richard naar Budapest voor een kijkje in de keuken. Vanuit Budapest trokken we naar Salgótarján  om samen de fabrieken te bezoeken.

Ter plekke legde Dirk een laatste hand aan de nieuwe modellen die tijdens de huisshow in Antwerpen zijn voorgesteld aan de markt. Door onweersbuiten en vertraging waren we slechts 16 uur in Hongarije. Kort, maar zeker voldoende voor een goede indruk van de productie van zo’n 2000 zitplaatsen per dag