...
  11 / 12 / 2021

Love at first sight… Balthazar award

Love at first sight…

Naast een internationale award, een Belgische beste en een prijs voor meest innovatieve product, reikt de Meubelbeurs van Brussel tijdens de beursdagen ook jaarlijks een prijs uit voor het meubel dat ‘liefde op het eerste gezicht’ uitstraalt.


Met héél veel trots en een gevoel van de kers op de taart te krijgen op de meest fantastische beurseditie, sleepten we deze award in de wacht. Het is hartverwarmend te zien dat de passie die we in ons werk steken, zich ook vertaald in zo’n liefdevolle prijs. De Meubelbeurs van Brussel is altijd een beetje een ‘moment de gloire’ voor heel ons team. Met man en macht wordt er steeds gezwoegd aan ieder detail en op zich volgt daarna altijd een gevoel van ontlading en voldoening. Dat we dit jaar, een bijzonder jaar na de gezondheidscrisis, dan ook nog zo’n mooie prijs mee naar huis mochten nemen, deed ons helemaal zweven. Een warm dankjewel aan de organisatoren, en een dikke merci aan al wie voor onze Tulip gestemd heeft!


Tulip is een design van Axel Enthoven en is zoals zijn naam al doet vermoeden gebaseerd op een sierlijke, ontluikende tulp. De ranke armleuningen zijn erg uitnodigend en de speelse kussens stralen comfort uit. Voor ons is Tulip een elegante interpretatie van de alom gekende organische trend. We trachten in alle details trendy te zijn, en tegelijkertijd bijzonder comfortabele meubelen te brengen. Als we dan horen dat het grote publiek ook nog eens instant verliefd wordt op één van onze zitbanken, dan worden wij daar superblij van.


Naast het in de wacht slepen van deze Balthazar prijs ‘Love at first sight’, hadden we ook nog eens de beste Meubelbeurs van Brussel ooit. Het is bijna niet te geloven met welk enthousiasme de hele sector uitkijkt naar de toekomst. Het geeft een enorme boost om zelfs na een moeilijke periode zo’n groot vertrouwen te krijgen van onze klanten en sympathisanten. We kunnen niet anders dan dankbaar terugkijken op een succesvolle beurseditie in ons thuisland.


Benieuwd naar model Tulip en onze andere nieuwe modellen? De foto’s komen er snel aan… Hou onze website en sociale media kanalen goed in de gaten.