...
  25 / 10 / 2019

Top 5 favourite models

We doen het allemaal: genieten van onze zetel de laatste uurtjes van de dag. Het voelt bijna als een ‘guilty pleasure’ om onder je favoriete plaid en met je lievelingsdrankje neer te vleien na een lange werkdag.
Niemand zou voor jou kunnen beslissen in welke zitbank of fauteuil dat unieke moment moet plaatsvinden. Het is immers een bijzonder persoonlijke keuze, bij de ene gebaseerd op comfort, bij de andere op design. Het is dan ook zo verdomd moeilijk om de perfecte keuze te maken in een zoektocht naar de ideale zitbank. 
Gelukkig hebben al velen vóór u een beslissing genomen en kunnen we vandaag met trots de top 5 van de meest verkochte modellen met je delen. Benieuwd naar de 5 favorieten?


1.    Zico
Topfavoriet Zico is een zitbank die klanten kiezen voor de combinatie van een ruim gevoel en een knusse sfeer. Dit model heeft het allebei. Doordat Zico op pootjes staat, maakt ze de ruimte groter. Tegelijkertijd zorgen de zitvullingen ervoor dat het een gezellige zitbank is. Het zitcomfort is hoog door de aangename rugkussens. In combinatie met de juiste sierkussens en jouw favoriete boek, is dit écht genieten!

2.    Gianni
Tijdloze klasse! Dat is hoe consumenten de Gianni ervaren. Klanten verkozen dit model omdat het de ideale bank is om met heel het gezin languit naar jullie favoriete tv-programma te kijken. De naden in ruitvorm die in de zitkussens zitten, geven de bank meteen ook zijn tijdloze karakter. Deze zitbank kan jong en oud bekoren!

3.    Adino
Adino is de snelste stijger in deze top 5. Kort na de lancering van dit nieuwe model, stond deze al in de top 5 en dat wil wat zeggen. De combinatie van grote en kleine rugkussens is zó populair door het comfort, dat weinigen kunnen weerstaan aan deze luxueuze, stijlvolle zitbank.

4.    Ziggy
Consumenten die kiezen voor stabiliteit, duurzaamheid en een tijdloos interieur, die gaan ongetwijfeld voor de Ziggy. Over alle markten heen is model Ziggy het model dat al het langste in de top 5 van meest favoriete zitbanken prijkt. Een tip van onze klanten is om te kiezen voor een breed model longchair als je écht wil ontspannen.

5.    Milena
Topdesign is waar men voor kiest als men gaat voor model Milena. De trendy uitstraling en het luchtige ontwerp zorgen voor liefde op het eerste gezicht. Schoonheid zit ‘m in de details en daar is al menig kritisch oog voor gevallen.