...
  04 / 01 / 2022

Vooruitblik op 2022

Jullie zijn allemaal heel bijzonder


Zonder jullie steun, begrip en doorzettingsvermogen zou 2021 niet het jaar zijn geweest dat we hebben gehad. En daar zijn we jullie, al onze klanten en sympathisanten, enorm dankbaar voor.
In 2021 hebben we erg veel kunnen realiseren en
dat werd met open armen ontvangen.
Voor 2022 staat er weer veel moois op de planning. Kijk mee, lees mee en
laat je inspireren, want we lichten vandaag alvast een tipje van de sluier.

Vooruitblik op 2022


 Ook in 2022 blijven we ons buikgevoel volgen om ons verhaal steeds sterker in de markt te zetten. Zo zal ons concept steeds meer worden uitgerold op de winkelvloer bij onze dealers en zullen zij ook steeds meer marketing ondersteuning kunnen genieten.
Daarnaast is het (nog steeds) onze topprioriteit om te werken aan steeds kortere levertermijnen door opschaling van de productiecapaciteit. Het inzetten van steeds meer medewerkers in onze productie moet leiden naar een geoliede productieplanning in 2022.
En verder, interieur trends spotten en het beste ervan verwerken in onze interieurs, doen we met veel liefde en trots. Zo zullen organische vormen nog meer dan in 2021 deel uitmaken van ons aanbod. Hou onze beurzen en presentaties goed in de gaten, want er zouden wel eens verrassende modellen tevoorschijn kunnen komen. Daarnaast blijven we ook onze pijlen richten op outdoor meubilair, én er wordt steeds meer ingezet op ecologie. Zowel in verpakkingen als grondstoffen is het startschot hiervoor reeds gegeven.