...
  04 / 11 / 2019

We ROCK! in Brussels

Met een compleet vernieuwde stand, maar op hun vertrouwde plekje, is team Passe Partout weer helemaal klaar om het nationale én internationale publiek voor de 22e keer tegemoet te gaan in Brussel.

2019 staat in teken van innovatieve trends, maar vooral van gezelligheid en een warm thuisgevoel. De ‘Home Stories’ collectie breidt zich verder uit. Naast supercoole loungy zitbanken die 10/10 scoren qua comfort, zijn er ook fauteuils die je gewoon in huis moet hebben. Ze zorgen ervoor dat het totaalplaatje voor elk interieur gewoonweg gaat kloppen. Zo is er de Pastille Lounge XL. Zet die op het juiste plekje in een ruime woonkamer of opstelling en je hebt meteen de béste blikvanger van het moment!

Heb je ook al kennisgemaakt met de nieuwste dining trends? Tafels en stoelen in een andere dimensie, ook dat is Passe Partout. De mooiste tafelmomenten beleef je met het hele gezin, met de allerbeste vrienden, maar laten we eerlijk zijn: het mag best ‘in stijl’ gebeuren. Is dat niet waar iedereen naar op zoek gaat?

2019 loopt weer bijna op zijn eind, maar heel veel onderzoek, tests en allerlei innovatieve productietechnieken werden het afgelopen jaar onder de loep genomen. En het resultaat mag er zijn. Er worden héél veel nieuwe stoffen gelanceerd en U kan de eerste zijn om ze te ontdekken én om Uw favoriete bank in een nieuw kleedje te steken. Team Passe Partout staat op scherp om de meest verrassende combinaties aan u voor te stellen.

En guess what?! De outdoor collectie krijgt een vervolg! Het succesvolle low dining concept gaat nu ook de terrasjes pimpen. Gedaan met klassieke, gekende opstellingen. Het is tijd voor iets nieuws. De eerste reacties zijn verrassend positief en daar kunnen we alleen maar blij mee zijn. Ontdek dus ook alvast je zomerliefde 2020 op stand 5/100 van 3 tot 6 november op de Brussels Furniture Fair 2019.

Redenen genoeg dus om gewoon even de sfeer te komen opsnuiven. Wees welkom!

Team Passe Partout