...

Dirk Steenbeke & PPLAB

Dirk Steenbeke & PPLAB

Niettegenstaande we werken met binnen en buitenlandse ontwerpers hebben we natuurlijk, als createurs én vakliefhebbers, ook onze eigen ideeën en ontwerpen die we naar buiten willen brengen.

Creëren is net zoals in een laboratorium: experimenteren met nieuwe technologieën, stoffen, vormen, zitkussen kwaliteiten etc… vandaar dat we onszelf als ontwerp team "PP LAB" genoemd hebben.

Met feedback van ons eigen sales team, klanten, met inspiratie van mode, lifestyle, buitenlandse beurzen, tendensen, creëren we we onze eigen modellen met de pure Passe Partout DNA.

Ideeën worden dan besproken met ons design team in onze productie unit in Hongarije en “samen” werken we dan aan de modellen totdat we het product hebben waar we allen achter kunnen staan!

Onze prototypes worden met uiterste zorg ontwikkeld, getest op alles wat we kunnen testen en omkleed met de meest recente bekledingsmaterialen die trendy zijn en vooral ook “leef” vriendelijk.

We zien onze modellen als onze kinderen en zijn er dan ook altijd apetrots indien klanten onze collectie mooi vinden en dat geeft ons een drijfveer om het steeds beter te doen.

We doen het met liefde voor de branche, met liefde voor de mens en product, met liefde voor het leven, met liefde voor Passe Partout!

Geniet mee!

Bahia ODC 8540-7
Bahia
Bonnaire ODC 8515-2
Bonaire
Chubby LSC 1770-1
Chubby
Saki LSA 1741-7
Saki
Mogador LSA 1740-5
Mogador
Cadiz ADC 132351-1
Cadiz
Plectrum Seat LSB 1621 & LSB 1622_2
Plectrum Seat
Lux ODC 8513_2
Lux
Boombastic LSD 1581_1
Boombastic
Bombino LSC 1770 Detail_9
Bombino