...

Hans Daalder

Hans Daalder

Hans Daalder (1963) studeert in 1989 af aan de Design Academy Eindhoven.

In 1990 richt hij zijn eigen ontwerpstudio op en begint hij te werken voor diverse Europese fabrikanten van kwaliteitsmeubelen en -kantoormeubelen. Al gauw stelt hij vast dat zijn ontwerpen aanslaan. Een ruim cliënteel apprecieert de hoge kwaliteit en de duidelijke, originele stijl van zijn ontwerpen.

Inhoud accordeon

Hallo iedereen,

Mag ik me even voorstellen?

Mijn naam is Hans Daalder. Ik ben 51 jaar. Ik ben getrouwd en vader (een vrij goede, denk ik), loper (een niet zo’n goede, vrees ik) en meubelontwerper.

Eerlijk waar, voor mij is dat het mooiste beroep ter wereld!

Hoe ga ik tewerk?

Ik praat veel met meubelproducenten, technici en verkopers over de wensen van onze klanten. De wereld verandert snel en onze producten moeten daarop inspelen. Hedendaagse consumenten zijn heel goed ingelicht en onze meubelen moeten aan al hun noden tegemoetkomen op het vlak van looks, comfort, duurzaamheid en kwaliteit. En natuurlijk, altijd tegen een betaalbare prijs!

Werk ik alleen?

Helemaal niet! Onze ontwerpers creëren concepten in overleg met onze klanten en productiedeskundigen. Het is belangrijk altijd na te denken over de kwaliteit van een ontwerp. We stellen ons altijd de vraag: “Is dit goed genoeg? Zou ik dit meubel in mijn eigen huis willen?”

Als Mariksa, mijn assistente in de studio, zegt: “Dat zou ik zelf ook wel willen hebben”, weet ik dat we op het juiste spoor zitten. Ik zeg heel vaak dat ik niets ben zonder mijn team.

Hoe verloopt de samenwerking met Passe-Partout?

Dirk Steenbeke en ik zitten echt op dezelfde golflengte! We begrijpen elkaar en weten wat de andere wil. Dat is belangrijk om tot de perfecte collectie te komen. Ook het enthousiasme moet groot zijn. En daar ontbreekt het in geen geval aan. Dirk is een van de meest gepassioneerde mensen die ik ooit heb ontmoet. We houden elkaar scherp en kunnen open en eerlijk tegen elkaar zijn. Altijd respectvol, met een positieve ingesteldheid en alleen met het beste voor ogen!

Ik ben trots mijn naam aan Passe-Partout te kunnen verbinden.

Hans Daalder

GianniLSA1604_0[1]
Gianni